Maishudpleje.dk

“Videnskabelig hudpleje, der gør en forskel”

Maishudpleje.dk Produkter med Vitaminer til mænd og kvinder i alle aldre 

Hos Maishudpleje.dk er kunden altid i focus

ideel behandling til ujævn hudtone, solskadet og tør hud. Behandlingen genopbygger hudens fugt niveau og forsyner huden med en strålende glød.

Behandlingen afsluttes med en kølende Alginat Maske som sikre at huden bedre optager alle vitaminer efterfulgt af moisturiser.

Varighed: 60 min

Cool peel Behandling 599,-

Ideel behandling til dig som oplever, Linjer/rynker, akne, solskader, pigmentforandringer, rossacea, problem hud og en hud som er dehydreret.

Behandlingen afsluttes med en kølende Alginat Maske som sikre at huden bedre optager alle vitaminer efterfulgt af moisturiser. 

varighed: 60 min

Den lette ansigtsbehandling 429,-

Behandlingen er til dig som ønsker en afslappende ansigtsbehandling hvor der fokuseres på en lækker massage ved hjælp af Gua shea metoden. Behandlingen forsyner huden med massere af fugt med A,C & E olier.

Varighed: 45min

luksus ansigtsbehandling 699,-

Behandlingen er til dig som ønsker den dybeste og mest effektive ansigtbehandling. Sammen med din behandler vælges enten en A&C boost eller en Cool peel behandling ud fra din hudtype, som kombineres med dermaplaning. En effektiv behandling hvor alle dun og døde hudceller fjernes ved at skrabe huden med en skalpel.

Denne behandling sikre at du vil få endnu mere ud af de produkter som du behandles med. Behandlingen afsluttes med en kølende Alginat Maske som sikre at huden bedre optager alle vitaminer efterfulgt af moisturiser.

Varighed: 70 min

Hudtilstande

Acne:

Et velkendt problem for især unge men kan forekomme i alle aldre. Acne er hormonelt betinget og kommer pga. Overproduktion af olie og talg i huden. Hudpleje til denne type vil oftest indeholde produkter med salicylsyre, som er med til at eksfoliere huden og få urenhederne til at presse sig ud indefra. Hertil vil jeg ofte anbefale produkter som indeholder både AHA og BHA frugtsyre så de ujævnheder der er i huden også forfines. Afslut altid med solcreme.
 
 

Pigmenteringer:

Pigmenteringer opleves hos rigtig mange og kan være yderst generende. Hudpleje til pigmenteringer bør indeholde C- Vitamin i kombination med A-Vitamin. C-vitamin går ind og lysner der hvor hudtonen er mørkere. Afslut altid med solcreme for at beskytte din hud.
 
 

Rossacea:

En kronisk betændelses tilstand i huden som giver rødme omkring næse og ud på kinderne. Hos især mænd kan denne hudtilstand også give fortykket hud på næsen. Hudpleje til denne hudtype vil altid indeholde Colostrum gel. Den indeholder råmælk som går ind og beroliger inflammeret og irriteret hud og forbedrer hudens immunfunktion. Colostrum gel skal anvendes med et foretrukken A-Vitamin produkt og afsluttes med solcreme for at beskytte huden
 
 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.
 
 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.
Ansigtsbehandling: Optimal ansigtsbehandling her er Cool Peel ansigtsbehandling da den indeholder koncentreret frugtsyre.
 
med venlig hilsen Mai Ølholm Nørsten