AR

Ar behøver ikke være tydelige

behandling af ar

Ar kommer efter et traume i huden

Ar kan være ødelæggende for ethvert menneskes selvtillid, men det kan sagtens mindskes og blive pænt igen.

Ar kan være opstået af mange årsager, og have stor effekt på den enkeltes livskvalitet.

Ar opstår efter huden har været udsat for et traume, og kroppen danner derefter arvæv som en beskyttelses mekanisme.

Ældre ar som eks. kan være resultat af akne, skal behandles med en kombination af Produkter med frugtsyre, som fjerner døde hudceller, og efterfølgende A-Vitamin som hjælper til at genopbygge en sund og modstandsdygtig hud.

Skin EssentiA, Youth EssentiA og Body EssentiA fra Environ er ideel hudpleje til behandling af ar. For at opnå optimale resultater er det nødvendig med en gratis hudanalyse ved maishudpleje.dk

environ produkter

Beskrivelse Essential Skincare Body / A-C & E Oil. En fintekstureret olie, som med sin rige og nærende formel forsyner huden med en høj koncentration af vitaminer og antioxidanter. Giver nyt liv til solskadet hud og efterlader huden med et fløjlsblødt udseende.

Fordele
  • Medvirker til at beskytte huden mod udefrakommende skadelige påvirkninger.
  • Giver næring og efterlader huden glat og velplejet med et blødt og smidigt udseende.
  • Medvirker til at forbedre de fine linjer og solskadet huds fremtoning og giver huden et sundt og velplejet udseende.
  • Tilsæt et par få dråber A, C & E Oil til din anbefalede Environ fugtighedscreme for ekstra nærende fordele.

Behandling af nye ar imens de heler.

Kan behandles umiddelbart efter skaden er sket ved bl.a. at behandle med Body EssentiA A, C og E Oil.

Fordele

* Medvirker til at beskytte huden mod udefrakommende skadelige påvirkninger.

* Giver næring og efterlader huden glat og velplejet med et blødt og smidigt udseende.

* Medvirker til at forbedre de fine linjer og solskadet huds fremtoning og giver huden et sundt og velplejet udseende.

* Tilsæt et par få dråber A, C & E Oil til din anbefalede Environ fugtighedscreme for ekstra nærende fordele.

Mikroneedling hemmeligheden bag fejlfri hud

Needling minimere arvæv

behandling af ar
Facelift in a jar, det virker bar’ 😂😂😂 men det er sandt. Elsker den måde man kan mærke produkterne virker på når man needler ❤️ her bruger jeg Cosmetic Gold Roll-CIT til 1995kr og Tri Biobotanical Revival Masque til 545kr

Hvad er Needling

Needling indebærer at bruge en lille enhed (tænk: fnug-rulle, men med hundreder af nåle på den) til at skabe små huller i ansigtet. Enheden kan koste alt fra 286kr  til 1.995kr for Cosmetic Gold Roll-CIT den hjælper med at forbedre akne ar (må aldrig bruges hvis man har aktiv akne), udjævne hudtonen og reducere udseendet af fine linjer, den er ganske enkelt fantastisk til hurtigere at opnå de mål man har sat sig.

Nålene forårsager små huller i huden, der sikre at de produkter der efterfølgende tilføjes til huden trænger nemmere ind og kan behandle huden.

Needling i kombination af de korrekte produkter giver en række fordele, den fremmer kollagen-produktionen, ar bleges og fine linjer reduceres.

Hvordan forbereder man sig på Needling

For at opnå de bedste resultater skal du rense og exefoliere huden før needling  dette hjælper huden til at  absorbere produkterne bedre og hjælper med at forhindre infektion.

Din hud skal være makeup-fri, og du bør undgå at have laserhårfjernet eller vokset to  uger før needling. Når du gør det derhjemme, skal du sikre dig et rent miljø. Rens needleren inden brug og det område, du vil behandle.

konklusion

Gør du needling til en dagligdags rutine vil din hud se yngre ud, fine linjer og ar vil blive mindsket måske gå væk og din hud vil opnår mere glød, samt dine produkter vil blive optaget meget bedre i huden.

Jeg kan kun anbefale man prøver det, din hud vil elske dig !

MÅ IKKE BRUGES NÅR MAN HAR  AKTIV AKNE VIGTIG!

Hvordan opstår ar

acne ar
Ar er mærker som efter lades på huden efter et sår eller en skade er helet. De fleste ar falmer og bliver lysere med tiden, men de forsvinder aldrig helt. Der findes forskellige ar typer, det kan være en fin streg eller et udhuling af huden eller en unormal gevækst af huden. Hvad enten du har mange eller få, så send billeder så du kan komme igang med behandling af ar.
Normale ar
Ses efter et sår er helet og har efterladt en rød hævet linje som gradvist bliver lysere og fladere med tiden. Arets helingstid kan tage op til 2 år, og vil ikke forsvinde helt. Hvis man har en mørkere hudtone kan arvævet efterfølgende efterlade mørke/brune eller hvide mærker.
Keloider
Opstår når sårstedet danner for meget kollagen og der sker en overvækst af væv. Vævet vil fortsætte med at vokse selv efter såret er helet. Keloider hæves oftest over huden og er røde eller lilla af farve når de er forholdsvise nye, og som tiden får bliver de lysere. De kan klø og være meget smertefulde. Oplever du dette skal du henvende dig hos egen læge.
Hypertrofiske
Ligesom keloide ar er hypertrofiske ar resultatet af overskydende kollagen, der produceres på stedet for et sår. Men der produceres ikke så meget kollagen i hypertrofiske ar sammenlignet med keloide ar. Hypertrofiske ar strækker sig heller ikke ud over det oprindelige sår, men de kan fortsætte med at blive tykkere i op til seks måneder. De er røde og hævede til at begynde med, inden de bliver fladere og lysere i løbet af flere år. Oplever du hypertrofi skal du også kontakte egen læge.
Pitted eller sunkne
Nogle ar forårsaget af hudforhold, såsom acne og skoldkopper, kan have et sunket eller udstenet udseende. Pitted ar, også kendt som atrofiske eller “ice-pick”, kan også forekomme som et resultat af en skade, der forårsager et tab af underliggende fedt.
Ar kontrakturer
Er ofte forårsaget af forbrændinger. De opstår, når huden “krymper”, hvilket fører til tæthed og en begrænsning i bevægelse.
Behandling af ar
Komplet fjernelse er ikke mulig, men de fleste ar vil gradvis falme og blive lysere over tid. Der findes en række behandlinger, der kan forbedre et ars udseende og hjælpe med at gøre det mindre synligt. Hos Maishudpleje, vil der benyttes creme til ar som skal hjælpe til behandlingen af dine problem områder.
Ar-dannelse kan påvirke dig både fysisk og psykisk. Et ar, især hvis det er på dit ansigt, kan være meget foruroligende. Situationen kan blive værre, hvis du føler at du bliver kigget på. Hvis du undgår at møde mennesker på grund af dit udseende, er det let at blive socialt isoleret. Dette kan føre til følelser af depression. Henvend dig til din læge hvis du føler dig følelsesmæssigt påvirket, eller hvis det påvirker dine daglige gøremål.
Hvordan ar normalt dannes
Ar-dannelse er en del af kroppens naturlige helings proces, efter at væv er beskadiget. Når huden såres, går vævene i stykker, hvilket får et protein kaldet kollagen til at frigives. Kollagen opbygges, hvor vævet er beskadiget, hvilket hjælper med at helbrede og styrke såret. Nyt kollagen fortsætter med at dannes i flere måneder, og blodforsyningen øges, hvilket får vævet til at blive rød, hævet og klumpet. Med tiden bryder noget kollagen ned på sårstedet, og blodforsyningen reduceres. Arret bliver gradvist glattere, blødere og lysere. Selvom ar er permanente, kan de falme over en periode på op til to år. Det er usandsynligt, at de falmer mere efter dette tidspunkt.

Ar behandling

En række behandlinger er tilgængelige, hvis du har et ar, der er smertefuldt, kløende eller grimt, eller hvis det begrænser din bevægelse. Ar kan ikke fjernes helt, men de kan ofte gøres mindre synlige. Din læge kan henvise dig til en hudlæge eller en plastikkirurg til behandling.
Hudkamuflage (make-up)
Du kan købe make-up, der er specielt designet til at dække ar. Det kan være særligt nyttigt til ansigtsar. Gå til din kosmetolog eller i special forretning og få hjælp til at finde et godt farve match og lære dig at lægge en flot dækkende make up.
Steroider kan ikke fjerne ar helt
men de kan forbedre deres udseende. Dette skal gå igennem læge/speciallæge Aret injiceres et antal gange for at reducere enhver hævelse og flade det. Afhængigt af ar typen kan det være nødvendigt at gentage injektionerne. Injektioner gives normalt ved tre lejligheder med fire til seks ugers mellemrum for at vurdere din krops respons. Behandlingen kan fortsætte i flere måneder, hvis arret forbedres.
Laser- eller lys terapi (pulser af lys)
kan reducere rødmen i et ar ved at målrette blodkarrene i det overskydende arvæv. For nogle pitted ar bruges laseroperation (laser resurfacing) til at forsøge at gøre arret fladere. Dette indebærer brug af en laser til at fjerne de øverste lag af huden, hvilket stimulerer kollagen produktion i de dybere lag. Men der er ikke mange langsigtede undersøgelser for at bevise effektiviteten og sikkerheden ved laserterapi. Hvis du har laserterapi, skal du sørge for, at den person, der gør det, er en fuldt uddannet læge med erfaring i forbedring af ar.
Kryoterapi
Flydende kvælstof kan bruges til at fryse keloide ar. Hvis der anvendes kryoterapi i de tidlige stadier, kan det flade keloide ar og stoppe dem med at vokse. En bivirkning ved behandling er, at den kan lette hudfarven i det område, der behandles.
Kirurgi kan undertiden bruges til at
forbedre et ar ved at, gøre det mere naturligt, gøre det mindre synligt (ved hjælp af et hudtransplantat), og frigive et stramt ar, der er tæt på et led for at forbedre bevægelsen. Husk at anvende solcreme på dit ar, da det kan være særligt følsomt for solen.

Lad os passe på din hud

lad os finde den hudpleje der passer til dig

Din hud er dit største organ og din krops beskyttelse. Derfor syntes jeg det er enormt vigtig at passe virkelig godt på den. Igennem livet nedbrydes A-Vitamin i huden, det sker via frie radikaler (sol, vind kost, forurening, stress og meget mere). A-vitamin er det som styrker huden og gør den mere modstandsdygtig over for bl.a aldring. Men også hud Kræft og A-vitamin har vist sig at have betydning for hinanden.
Et forskningsresultat viser at A-vitamin kan mindske risikoen for at udvikle forstadier til hudkræft.

Når et sår heles, kan det til sidst blive til et ar.

Ansigts ar findes i adskillige former og kan være forårsaget af skader, akne, forbrændinger eller kirurgi. Da dit ansigt konstant udsættes for frie radikaler, kan ar på denne del af din krop være længer tid om at hele. Det ikke så nemt at dække ansigtet til, et sår har brug for at få ro når det heler, er dit ansigt åben overfor frie radikaler så kan der gå meget længer tid før dit sår heler.

Minimering og forhindring af ar

Behandling af sår kan hjælpe med at minimere eller endda forhindre, ar i at opstå i første omgang. Hvis du har et sår i dit ansigt, skal du sørge for at holde det rent. Påføring af fugtigheds creme på såret kan hjælpe med at holde det fugtigt og forhindre dannelse af skorper. Brug af solcreme kan hjælpe med at minimere forekomsten af ar, når de er helet. Ved at anvende solcreme på dit ansigt hver dag, kan du forhindre, at et ar bliver brun eller rødt efter at have været udsat for solen. Du er velkommen til at få en uforpligtende konsultation. Du kan bruge knappen til den gratis hudanalyse så kan jeg hjælpe dig med reduktion af dine ar.