Maishudpleje.dk

Mai Ølholm Nørsten

Mai Ølholm Nørsten.

Jeg er ejer af maishudpleje.dk jeg er 34 år og bor i Esbjerg med min mand og vores 2 døtre. 

Jeg brænder for hudpleje, og ønsker at gøre det muligt for selv den enlige mor at få tid til lidt selvforkælelse. Derfor kommer jeg hjem til dig, når ungerne er puttet og du måske alligevel ville bruge tiden til selvforkælelse.

Jeg blev i 2013 uddannet som sygeplejerske, og har tidligere arbejdet i hjemmeplejen. Senest har jeg været klinikansvarlig på en afdeling for et privat hospital her i byen.

I forbindelse med den stilling stiftede jeg bekendskab med bl.a. Environs produkter, kurser og uddannelse inden for ansigtsbehandlinger og kosmetiske behandlinger som mikrosklerosering ( fjernelse af karsprængninger på ben). Jeg blev hurtigt grebet af ansigtsbehandlingerne, og syntes det var fantastisk at kunne hjælpe unge som ældre med de kosmetiske udfordringer de oplever. 

I forbindelse med jobskifte kunne jeg mærke at jeg brænder for netop dette og at udbrede viden om disse produkter samt hjælpe folk til at få en sundere og stærkere hud. 

Baggrunden for netop Environs brand er for mig som sygeplejerske essentiel af flere årsager. 

Produkterne forhandles ikke ved nethandel og i alm. butikker da det er enormt vigtigt at hudpleje tilpasses hver enkelt så ingen oplever reaktioner på de vitaminrige produkter.

Alle produkter indeholder kun det allermest nødvendige og er derfor yderst velegnet til bl.a. hyper allergikere. Produkterne er godkendt af Swiss institute som kontrollere og sikre at produkterne indeholder den angivne mængde af vitaminer, deres stabilitet og holdbarhed.

Produkterne bliver produceret og emballeret på et særskilt laboratorie så ingen andre produkter kan blandes i eller der kan stilles spørgsmålstegn ved kvaliteten. 

Alle deres produkter er forsknings baseret og dermed også kundens sikkerhed for at produktet er af højeste kvalitet. 

Produktet forhandles i over 70 lande.