Om Mig

Mai Ølholm Nørsten

maishudpleje.dk hudpleje

Jeg er ejer af maishudpleje.dk salg af Environ produkter. jeg er 34 år og bor i Esbjerg med min mand og vores 2 døtre

Jeg blev i 2013 uddannet som sygeplejerske, og har tidligere arbejdet i hjemmeplejen. Nu arbejder, jeg ved siden af maishudpleje.dk som laver salg af Environ produkter, fuldtid som psykiatrisk sygeplejerske på et døgnafsnit for børn og unge. Før min nuværende stilling har jeg været klinikansvarlig på en afdeling for et privat hospital her i byen.

I forbindelse med den stilling stiftede jeg bekendskab med bl.a. Environ hudpleje produkter, kurser og uddannelse inden for ansigtsbehandlinger og kosmetiske behandlinger som mikrosklerosering ( fjernelse af karsprængninger på ben). 

I forbindelse med jobskifte kunne jeg mærke at jeg brænder for netop dette og at udbrede viden om disse produkter samt hjælpe folk til at få en sundere og stærkere hud. 

Baggrunden for netop Environs produkter og brand er for mig som sygeplejerske essentiel af flere årsager. 

Alle Environ produkter indeholder kun det allermest nødvendige og er derfor yderst velegnet til bl.a. hyper allergikere. Produkterne er godkendt af Swiss institute som kontrollere og sikre at environ’s produkter indeholder den angivne mængde af vitaminer, deres stabilitet og holdbarhed.

Alle Environ produkter er forsknings baseret og dermed også kundens sikkerhed for at produktet er af højeste kvalitet. 

Produktet forhandles i over 70 lande.

maishudpleje.dk