Pigmentforandringer

Fjern Pigmentforandringer opnå jævn hudtone

maishudpleje.dk hudpleje

Pigmenteringer er en tilstand som opleves hos mange mennesker

Pigmentforandringer kan være en meget invaliderende tilstand da dette ofte, grundet farven, tiltrækker sig uønsket opmærksomhed

Næsten alle oplever pigmentforandringer i deres liv, da tilstanden bl.a. opstår pga solskader. Når huden eksponeres for solen sætter hudens celler selv gang i en naturlig beskyttelsesproces ved at producere melanin, dette er det som også giver os den lækre solbrune hud. Nogle gange forstår kroppen dog ikke at stoppe melanocytterne i at producere for meget melanin og derved opstår der pigmentforandringer.

Focus Care Radiance+ er i samarbejde med dit fortrukne A-vitamin, som hjælper til reducering af rynkernødvendig for optimal behandling af pigmenteringer, igennem en gratis hudanalyse ved maishudpleje.dk får du vejledning i den helt rigtige hudplejeserie for din hud

Er der spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte os på e mail, eller ved at udfylde siden på kontakt.

pigmentpletter

Beskrivelse Intense C-Boost Mela-Even Cream Denne højt-koncentrerede og avancerede C-vitamin creme, hjælper med at genvinde udseendet af en sundere hud med en jævn og strålende glød.

Anvendelse

Efter afrensning og toner, anvendes Mela-Prep Lotion på de pigmenteret områder, både morgen og aften.

Samme mængde af Serum A og Serum B blandes sammen i hånden og påføres på de pigmenterede områder, både morgen og aften.

Påfør Intense C-Boost på de ramte områder eller i hele ansigtet, efterfulgt af din anbefalede A-vitamin creme.
Anvendes morgen og aften.

Fordele

  • Giver huden en ungdommelig og strålende glød.
  • Forbedre synlige tegn på solskader.

Hjælper med at forsinke de synlige tegn på aldring.

Focus Care Radiance+ er perfekte til at behandle pigmenteringer.

I en hudpleje rutine mod pigmentering vil jeg anbefale duoen Vita-botanical Mela fade serum system

Fordele

* Hjælper med at reducere udseendet af ujævn hudtone og hyperpigmentering.

* Forbedre synlige tegn på solskader.

* Efterlader huden med en flot og sund glød.

OBS. Til dem der har optrappet til et højere A-vitamin niveau, kan Cosmetic Roll-CIT anvendes om aftenen inden brug af Mela-Prep Lotion og Mela-Fade System.

Hyperpigmentering/pigmentforandring

pigmentforandringer behandling
Pigmenteringer – Specialist Skincare Focus Care Radiance+ klik på billedet for at læse mere
Hvad forårsager mørke pletter/dine pigmentpletter, og hvordan kan jeg reducere dem?
Ujævn hudpigmentering (eller hyperpigmentering, som det ofte kaldes) er et almindeligt hudproblem. Mørke pletter (kaldet alderspletter, leverpletter eller solpletter) vises ofte i ansigt, hænder og andre dele af kroppen, der regelmæssigt udsættes for solen.
Vi gennemgår de forskellige typer hyperpigmentering, og hvad der forårsager dem. Vi ser også på, hvad du kan gøre for at forhindre hyperpigmentering, samt tiltag for at reducere vores mørke pletter/pigmentforandringer, når de først er dannet.
Hvad er hyperpigmentering/pigmentforandringer, og hvad er de forskellige typer?

Hyperpigmentering er det udtryk, der bruges til at beskrive områder med ujævn pigmentering i vores hud. Hyperpigmentering fremstår som mørke pletter og får huden til at se ujævn ud. Pletterne kaldes pigmentpletter, alderspletter, leverpletter  eller solpletter,  og er også grundlaget i hudforhold såsom, melasma  og postinflammatorisk hyperpigmentering .

Mennesker med mørk hud lider normalt mere af hyperpigmenteringsmærker end mennesker med lysere hud, fordi hudens pigmentering er stærkere i mørk hud.

Hyperpigmentering: melasma
Melasma kaldes også chloasma og er en tilstand, hvor større områder med hyperpigmentering udvikler sig, især i ansigtet. Selvom både mænd og kvinder kan blive påvirket, er melasma  mest almindelig hos kvinder og menes at være forårsaget af ændringer i hormonniveauet. Melasma forekommer hos 10-15 procent af alle gravide kvinder og hos 10-25 procent af kvinder, der tager p-piller.
Postinflammatorisk hyperpigmentering/pigmentforandringer  opstår, når en hudlæsion heler og efterlader et fladt, misfarvet område. Det ses ofte hos mennesker med akne, og det kan også være forårsaget af kosmetiske behandlinger som laserbehandling  og kemiske peelinger. Der er andre faktorer, der kan få hudområder til at blive mørkere (såsom ar, fødselsmærker, keratoser på grund af sol, akne eller hudkræft), men de betragtes ikke som en form for hyperpigmentering.
ÅRSAGER & TRIGGERE
Hvad forårsager og / eller udløser hyperpigmentering / pigmentpletter?
Hyperpigmentering er forårsaget af øget melaninproduktion. Melanin er det naturlige pigment, der giver hud, hår og øjne deres farve. Der er en række faktorer, der kan forårsage øget melaninproduktion, men de mest almindelige er soleksponering, hormonelle faktorer, alder og skader eller betændelse i huden.
Soleksponering og hyperpigmentering
Soleksponering er den absolut førende årsag til hyperpigmentering/pigmentpletter, fordi sollys er det, der udløser produktionen af ​​melanin. Melanin fungerer som hudens naturlige solcreme ved at beskytte huden mod skadelige UV-stråler, hvilket får dig til at blive solbrændt i solen. Imidlertid kan overdreven solbadning forstyrre denne proces og føre til hyperpigmentering.
Når der er udviklet mørkere pletter, kan soleksponering også forværre problemet ved at gøre alderspletter, pigmentfejl (eller solpletter ), melasma  og postinflammatorisk hyperpigmentering endnu værre.
Hyperpigmentering og hormoner
Hormonale virkninger er hovedårsagen til en bestemt type hyperpigmentering kaldet melasma  eller chloasma. Det er især almindeligt hos kvinder og menes at forekomme, når de kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron stimulerer en overproduktion af melanin, når huden udsættes for solen.Hyperpigmentering kan derfor også være en bivirkning ved visse hormonbehandlinger.
Hyperpigmentering og alder
Efterhånden som huden ældes, falder antallet af melaninproducerende celler (kaldet melanocytter), men de, der forbliver, øges i størrelse og fordelingen bliver mere aggregeret. Disse fysiologiske ændringer forklarer derfor stigningen i pletter hos personer over 40.
Hyperpigmentering, hudskader og betændelse
Som navnet antyder, opstår postinflammatorisk hyperpigmentering  efter en hudskade eller betændelse såsom nedskæringer, forbrændinger, kemisk eksponering,  akne, atopisk dermatitis  eller psoriasis. Vores hudoverflade bliver mørkere og misfarvet, efter at såret er helet.
Hyperpigmentering, sygdom og medicin
Hyperpigmentering er også et symptom på visse sygdomme som autoimmune sygdomme og gastrointestinale sygdomme, metaboliske problemer og vitaminmangel. Det kan også være forårsaget af visse lægemidler, såsom kemoterapimedicin, antibiotika, antimalariamidler og antikonvulsiva.
LØSNINGER

Hvordan kan jeg forhindre hyperpigmentering/pigmentforandringer?

Brug af solcreme er den vigtigste behandling, du kan give din hud for at forhindre hyperpigmentering/pigmentforandringer. Det er vigtigt at huske, at solens stråler påvirker vores hud, selv når den er overskyet, så giv din hud den beskyttelse, den har brug for hver dag. Ved at begrænse hudens eksponering for solen reduceres forekomsten af ​​hyperpigmentering/pigmentforandringer også. Forsøg at undgå solen i de mest intense timer, og brug beskyttelsesbeklædning, herunder en solhat og solbriller, så ofte du kan. Når huden udsættes for solen, skal du regelmæssigt smøre huden med et solcreme produkt.
Kan jeg reducere eksisterende pigmentpletter?

Selvom det er bedst at forhindre det, er der ting, du kangøre, når der er dannet pigmentpletter for at gøre dem lysere og forhindre dem i at gentage sig.

Dermokosmetiske løsninger til hyperpigmentering

En dermokosmetisk opløsning er ikke-invasiv behandling og kan bruges året rundt som en del af din daglige hudplejerutine for at reducere hyperpigmentering. Det kan også bruges til at forlænge virkningerne af en dermatologisk behandling.

Environs Specialist skincare focus care Radiance+ er en linje special designet til at behandle hyperpigmentering/pigmentforandringer.

4 Grunde til at tilføre antioxidanter til din hudpleje rutine!

Gå aldrig ned på antioxidanter! De beskytter din hud imod frie radikaler som forurening, sol, stress, røg mm

Hudens anti- forurenings beskyttelse: Selv om man ikke synligt kan se forurening, så er huden hver evig eneste dag udsat for det, og det er med til at forårsage slap hud, rynker/linjer og en mat hudtone. Antioxidanter styrker dine hudceller indefra og gør huden mere modstandsdygtig.

Opstramning af huden: Antioxidanter i samspil med peptider kan hjælpe huden til at opretholde og genopbygge sin elasticitet og dermed sit ungdommelige udseende.

Bringer gløden tilbage og giver en jævn hudtone: Antioxidanter har en fantastisk egenskab til at bringe gløden tilbage i huden. Antioxidanter fra bl.a. C-vitaminer er med til at give en mere jævn hudtone som er optimal i kampen mod pigmentering..

Beroliger huden. Antioxidanter har evnen til at berolige huden, hvilket er en fantastisk egenskab når man har hudproblemer i form af evt. acne eller rosacea.