Antioxidanter - Essential Skincare Skin EssentiA

Viser alle 13 resultater

Vitaminbaseret hudpleje for synlige, langsigtede resultater

Environ® Essential Skincare Skin EssentiA er basislinjen bestående af ansigts- og kropsplejeprodukter til hverdagsbrug.

Den virkningsfulde kombination af A-, C- og E-vitamin samt kraftfulde antioxidanter, flavonoider og peptider beskytter huden og genopretter dens balance, fremmer kollagenproduktionen og gør hudtonen mere ensartet.

Top 5 grunde til at tilføje antioxidanter til din hudpleje routine

Hvis der er en kategori af hudplejebestanddele, som du aldrig kan have for meget af, er det antioxidanter.

De griber ind for at forsvare din hud mod forurening og miljøskader og arbejder inde fra for at forbedre din hud.

Vi fremhæver de mest bemærkelsesværdige fordele, som antioxidanter giver og fastlægger de perfekte hudplejeprodukter til at levere dem.

Du kan ikke se det ske, men din hud tager en daglig slåskamp mod  forurening og miljømæssige stressefaktorer, hvilket kan føre til at huden hænger, rynker og er kedelig i hudfarven.

Find mange flere forurenings bekæmpende antioxidanter i vores Opstramning – Essential Skincare Youth EssentiA Antioxidant Defence Crème og Antioxidant Defence Crème Plus.

Over tid udtømmes de vitale stoffer i hudens overflade, hvilket får fasthed til at falme.

En potent blanding kan træde ind for at hjælpe med at bremse denne form for forringelse af huden.

Resultatet?

antioxidanter-boost er ekstremt effektive til at genoplive hudens overflade, og når du parrer dem med  retinol som er i vores Concentrated Retinol 1 Serum og så arbejder man huden op til Concentrated Retinol 2 Serum og til sidst Concentrated Retinol 3 Serum du vil få en fastere og mere elastisk hud.

Få denne potente kombination af antioxidanter via vores Anti age – Specialist Skincare Focus Care Youth+ serie. Udvalgte antioxidanter har den unikke evne til at forbedre udseendet af kedelig, ujævn hudfarve og levere et mere sundt udseende hudfarve.

C-vitamin er en sådan antioxidant, og den er især effektiv til lyser hud.

For de bedste resultater og en markant lysere hudfarve, gå med en vitamin C-formel med høj koncentration, ligesom vores Intense C-Boost Mela-Even Cream.

Visse antioxidanter fordobles ved også at give betydelige beroligende egenskaber for huden.

Især grøn te, kamille og beta-glucan skiller sig ud for deres tydelige beroligende virkninger for synligt at berolige rødmen.

Prøv vores Specialist Skincare Focus Care Comfort+  for en beroligende blanding af antioxidanter og genskab din glød i huden.

Det er fantastisk til følsom hud, også for dem med rosacea.
forskning viser at det hjælper til med at formindske Rynker og synligt blødgør huden.

Der er ikke en entydig “bedste” antioxidant, som du har brug for at se efter.

Hvad der tæller er, at det produkt, du bruger, indeholder en række antioxidanter som kan styrke din hud her anbefaler vi som sagt Antioxidanter – Essential Skincare Skin EssentiA serie og Opstramning – Essential Skincare Youth EssentiA som nævnt tidligere. De er begge fyldt med et rigt udvalg af forsknings støttende antioxidanter, og der er en formel, der er velegnet til enhver hudtype!