Maishudpleje.dk

Specialist Skincare Focus Care Youth+

Specialist Skincare Focus Care Youth+

Er en serie, der er formuleret til at levere hudforyngende fordele. Ved at tilføje denne specifikke serie til din daglige A-Vitamin Step-Up System, kan du forvente at se synlige forbedringer af fine linjer og rynker. Huden vil opnå en mere spændstig og opstrammet kontur.

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

Ansigtsbehandling: Her anbefaler Maishudpleje.dk klart luksus ansigtsbehandling eller Cool peel ansigtsbehandling. Frugtsyren går ind og fjerner alle døde hudceller og booster din hud til at lave nye friske celler som vil give en væsentlig reducering i rynker/linjer.

Viser alle 7 resultater