Antioxidant Defence Crème

DKK830,00

35ml

 

Beskrivelse

Antioxidant Defence Crème

 

Beskrivelse

Antioxidant Defence Crème En antioxidantcreme formuleret til tilfører optimalt næring til huden. Udviklet til brug sammen med Vita Peptide C-Quence 1 – 4 serummer for at gøre hudplejeprogrammet Youth EssentiA® komplet.


Anvendelse

Pre-rens, afrens og tone huden med dine foretrukne Environ- produkter. Anvend Defence Creme over/sammen med Vita Peptide C- Quence 1 – 4 serummer.
Anvendes morgen og aften.


Fordele

  • Det avancerede produkt, som let absorberes, efterlader huden med en blød, silkeagtig fornemmelse. Forbedrer udseendet af solskadet hud.
  • Tilfører fugt og rig næring til huden.
  • Reducerer aldringstegn og efterlader huden med et mere ungdommeligt udseende
  • Huden opnår en flot glød og hudtonen forbedres.

kan også anvendes med andre Environ produktserier, som en ekstra fugtighedscreme.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.