Antioxidant & Peptide Eye Gel

DKK315,00

15ml

Beskrivelse

Antioxidant & Peptide Eye Gel

 

Beskrivelse

Antioxidant & Peptide Eye Gel 1 En mild, energigivende øjengel specielt formuleret til brug på øjenomgivelsernes sarte hud.
Produktets formel medvirker til at udglatte fine linjer og efterlader huden med et opstrammet og mere ungdommeligt udseende.


Anvendelse

Efter afrensning og toning, påføres Eye Gel på øjenomgivelserne, inden brug af den anbefalede Environ A- vitaminfugtighedscreme.
Anvendes morgen og aften.


Fordele

  • Udglatter fine linjer og efterlader øjenomgivelserne friske og strålende.

Forbedrer ujævne hudtoner og solskadet hud.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.