Botanical Infused Moisturising Toner

DKK380,00

200ml

Beskrivelse

Botanical Infused Moisturising Toner

 

Beskrivelse

Botanical Infused Moisturising Toner En toner, som fugter huden og med sit indhold af specialingredienser arbejder i synergi med øvrige Environ produkter. Moisturising Toner forbedrer hudens hudtoner og indeholder planterekstrakter, som fremmer hudens sunde udseende.


Anvendelse

Efter pre-cleansing og afrensning, påføres toneren med vat og efterfølges med det anbefalede Environ A- vitaminfugtighedscreme.
Anvendes morgen og/eller aften.


Fordele

  • Efterlader huden fugtet og med en sund glød.

Forbedrer hudens hudtone og efterlader huden med et friskt og sundt udseende.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.