Concentrated Retinol 1 Serum

DKK450,00

30ml

 

 

Beskrivelse

Concentrated Retinol 1 Serum

 

Beskrivelse

Concentrated Retinol 1 Serum Intensiv A-vitamin serum med et unikt step- up system. Denne avanceret formel forbedrer udseendet af vedholdende, problematiske hudtilstande. Retinol introduceres selektivt, efter at huden har vænnet sig til medium- oghøjkoncentrationer af A-vitamin. Concentrated Retinol 1 indeholder en høj koncentration af A- vitamin samt colostrum og er 1. trin i Retinol step-up systemet. 


Anvendelse

Pre-rens, afrens og tone huden med dine foretrukne Environ- produkter. Påfør Concentrated Retinol 1 på ansigtet og halsen eller specifikke problemområder og efterfølg med din anbefalede Environ A- vitamin fugtighedscreme. Anvendes bedst om aftenen. Reducér anvendelsens hyppighed om foråret og sommeren.


Fordele

  • Forbedrer udseendet af hudens tone.
  • Raffinerer hudens struktur og efterlader huden med et sundt og udglattet udseende.
  • Reducerer og forbedre forekomsten af tidlige aldringstegn og fine linjer.
  • Forbedrer udseendet af vedholdende, problematiske hudtilstande.

Brug 2 – 3 flasker, inden der fortsættes til Retinol 2.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.