Hydra-Intense Cleansing Lotion

DKK380,00

200ml

 

Beskrivelse

Hydra-Intense Cleansing Lotion

 

Beskrivelse

Hydra-Intense Cleansing Lotion En luksuriøs og fugtgivende rensemælk med et indhold af rige ingredienser, som medvirker til at pleje, nære og fugte tør hud.


Anvendelse

Påfør Hydra-Intense Cleansing Lotion efter pre-rens for at fugte huden. Massér grundigt med fingerspidserne og rens med vand. Anvend toner og derefter din anbefalede Environ A- vitaminfugtighedscreme.
Et blidt produkt, som kan anvendes morgen og aften.


Fordele

  • Hurtige, synlige resultater og let at anvende.
  • Opretholder hudens naturlige, vandbeskyttende barriere ved ikke at fjerne dens naturlige olier.
  • Efterlader huden med en følelse af renhed, blødhed og smidighed.

Optimerer hudens fugtniveau.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.