Hydrating Clay Masque

DKK260,00

50ml

Beskrivelse

Hydrating Clay Masque

 

Beskrivelse

Hydrating Clay Masque En fugtgivende og eksfolierende maske med indhold af effektive fugtgivende ingredienser og det fineste ler. Masken absorberer effektivt overskydende olier fra hudens overflade og mikroeksfolierer huden, som efterlades mere blød og strålende.


Anvendelse

Påfør Clay Masque oven på Pre- Cleansing Oil eller direkte på huden, hvis produktet anvendes til mikroeksfoliering. Massér med fingerspidserne og rens med vand. Afrens eventuelle rester af masken med et Environ renseprodukt efter eget valg og påfør den anbefalede Environ A- vitamin fugtighedscreme.
Et blidt produkt, som kan anvendes 1 eller 2 gange om ugen.

Anvendelse som fugtmaske:
Efter pre-cleansing og afrensning påføres Clay Masque jævnt over ansigtet. Når produktet tørrer, bliver det gradvist gennemsigtigt. Lad sidde i mindst 10 – 20 minutter, eller natten over for ekstra effekt.
Afrens masken efter virketid.


Fordele

  • Forbedrer hudens fugtniveau.
  • Mikroeksfolierer blidt huden.
  • Fjerner overskydende fedt fra hudens overflade og renser tilstoppede porer.

Forbedrer hudens fremtoning.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.