Maishudpleje.dk

Hydrating Clay Masque

DKK260.00

50ml

Hydrating Clay Masque

 

Beskrivelse

Hydrating Clay Masque En fugtgivende og eksfolierende maske med indhold af effektive fugtgivende ingredienser og det fineste ler. Masken absorberer effektivt overskydende olier fra hudens overflade og mikroeksfolierer huden, som efterlades mere blød og strålende.


Anvendelse

Påfør Clay Masque oven på Pre- Cleansing Oil eller direkte på huden, hvis produktet anvendes til mikroeksfoliering. Massér med fingerspidserne og rens med vand. Afrens eventuelle rester af masken med et Environ renseprodukt efter eget valg og påfør den anbefalede Environ A- vitamin fugtighedscreme.
Et blidt produkt, som kan anvendes 1 eller 2 gange om ugen.

Anvendelse som fugtmaske:
Efter pre-cleansing og afrensning påføres Clay Masque jævnt over ansigtet. Når produktet tørrer, bliver det gradvist gennemsigtigt. Lad sidde i mindst 10 – 20 minutter, eller natten over for ekstra effekt.
Afrens masken efter virketid.


Fordele

 • Forbedrer hudens fugtniveau.
 • Mikroeksfolierer blidt huden.
 • Fjerner overskydende fedt fra hudens overflade og renser tilstoppede porer.
 • Forbedrer hudens fremtoning.

  Hudtilstande

   

  Acne:

  Et velkendt problem for især unge men kan forekomme i alle aldre. Acne er hormonelt betinget og kommer pga. Overproduktion af olie og talg i huden. Hudpleje til denne type vil oftest indeholde produkter med salicylsyre, som er med til at eksfoliere huden og få urenhederne til at presse sig ud indefra. Hertil vil jeg ofte anbefale produkter som indeholder både AHA og BHA frugtsyre så de ujævnheder der er i huden også forfines. Afslut altid med solcreme.

  Ansigtsbehandling: en fantastisk ansigtsbehandling til acne er Cool peelen. Den koncentrerede frugtsyre hjælper med eksfoliering af huden så man kan komme acnen til livs. Et typisk behandlings forløb vil være 4-6 behandlinger med 1–2 ugers mellemrum og en god hudpleje hjem til med Environs produkter som køres sideløbende.

  Pigmenteringer:

  Pigmenteringer opleves hos rigtig mange og kan være yderst generende. Hudpleje til pigmenteringer bør indeholde C- Vitamin i kombination med A-Vitamin. C-vitamin går ind og lysner der hvor hudtonen er mørkere. Afslut altid med solcreme for at beskytte din hud.

  Ansigtsbehandling: Både A&C Boost ansigtsbehandling, Cool peel ansigtsbehandling og luksus ansigtsbehandling vil være rigtig god. Valget bør tages i samarbejde med Maishudpleje.dk da der kan være andre ting du ønsker forbedret samtidig og påvirke det optimale valg.

   

  Rossacea: 

  En kronisk betændelses tilstand i huden som giver rødme omkring næse og ud på kinderne. Hos især mænd kan denne hudtilstand også give fortykket hud på næsen. Hudpleje til denne hudtype vil altid indeholde Colostrum gel. Den indeholder råmælk som går ind og beroliger inflammeret og irriteret hud og forbedrer hudens immunfunktion. Colostrum gel skal anvendes med et foretrukken A-Vitamin produkt og afsluttes med solcreme for at beskytte huden.

  Ansigtsbehandling: Ideel ansigtsbehandling til denne hudtype vil også være Cool peelen ansigtsbehandling, dog kan din hud have bedst af et par A & C Boost behandlinger inden man overgår til en behandling som indeholder Frugtsyre. Maishudpleje.dk hjælper dig gerne til det rigtige valg.

   

  Rynker/Linjer:

  Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

  Ansigtsbehandling: Her anbefaler Maishudpleje.dk klart luksus ansigtsbehandling eller Cool peel ansigtsbehandling. Frugtsyren går ind og fjerner alle døde hudceller og booster din hud til at lave nye friske celler som vil give en væsentlig reducering i rynker/linjer.

   

  Ar:

  Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.

  Ansigtsbehandling: Optimal ansigtsbehandling her er Cool Peel ansigtsbehandling da den indeholder koncentreret frugtsyre.

  venlig hilsen Maishudpleje.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hydrating Clay Masque”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *