Mild Cleansing Lotion

DKK345,00

200ml

Beskrivelse

Mild Cleansing Lotion

 

Beskrivelse

Mild Cleansing Lotion En mild rensemælk, som effektivt fjerner overflødige hudolier fra hudens overflade, makeup og andre urenheder uden at ødelægge hudens naturlige fugtbalance. Efterlader huden blød og opfrisket.


Anvendelse

Påfør Cleansing Lotion efter pre-cleansing for at fugte huden, massér grundigt med fingerspidserne og rens med vand. Efterfølg med toner og påfør så din anbefalede Environ A- vitaminfugtighedscreme.
Et blidt produkt, som kan anvendes morgen og/eller aften.


Fordele

  • Hjælper til at opretholde hudens naturlige pH-værdi.
  • Efterlader huden blidt afrenset og forfrisket.

Fremmer hudens strålende fremtoning.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.