Peptide Enriched Frown Serum

DKK1.275,00

20ml

 

 

Beskrivelse

Peptide Enriched Frown Serum

 

Beskrivelse

Peptide Enriched Frown Serum er et prisbelønnet hudplejeprodukt. Det indeholder en unik blanding af ingredienser, som er formuleret til at reducere aldringstegn på tre forskellige men komplementære måder. Det rige serum hjælper også til at gøre huden blødere og udglatte fine linjer.


Anvendelse

Afrens og tone huden med dine foretrukne Environ-produkter. Forbered evt. behandlingsområder med Environ Cosmetic Focus-CIT™/Environ Cosmetic Roll-CIT™. Massér 1 – 3 dråber Focus Frown Serum ind i huden. Lad det tørre og efterfølg med din anbefalede Environ A- vitaminfugtighedscreme.
Anvendes morgen og aften.


Fordele

  • Blødgører og udglatter pande- og smilerynker og efterlader huden med et sundt og ungdommeligt udseende.
  • Efterlader træt hud med en blød og opfrisket fornemmelse.

Forlænger effekten af indsprøjtninger med botulinum toxin.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.