Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1

DKK415,00

50ml

Beskrivelse

Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1

 

Beskrivelse

Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 er den første fugtighedscreme i AVST step-up systemet. Produktet indeholder den laveste koncentration af A- vitamin, C-vitamin og antioxidanter i produktserien. Den effektive emulsion tilfører huden fugt og optimerer hudens naturlige balance.


Anvendelse

Efter pre-rens, afrensning og toning fordeles AVST 1 fugtighedscreme på ansigt, hals og dekolleté. Anvendes morgen og aften.


Fordele

  • Giver næring og efterlader huden mere glat og velplejet.
  • Giver huden en sund og strålende glød.
  • Medvirker til at udglatte fine linjer, forbedrer hudtonen og solskadet huds udseende.
  • Det anbefales at tilvænne huden med brug af 1 – 2 flasker AVST 1, inden der fortsættes til det næste trin i step- up systemet, som er AVST 2.

Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.