Vita-Peptide C-Quence Serum 4 Plus

DKK1.130,00

35ml

Beskrivelse

Vita-Peptide C-Quence Serum 4 Plus

Beskrivelse

Vita-Peptide Intentive Serum 4 Plus er også det fjerde trin i Step-Up systemet – dog med en højere koncentration af peptider og antioxidanter end C-Quence 4 Serum.
Denne avancerede ingredienskombination retter sig mod de synlige tegn på aldring, og fremtidssikrer huden.


Anvendelse

Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus er formuleret til at anvendes sammen med Antioxidant Defence Creme, og senere efter tilvænning, Defence Creme Plus.
Anvend Intensive Serum 4 Plus efter pre-rens, afrensning og toning og efterfølg med Antioxidant Defence Creme eller Defence Creme Plus.
Anvendes morgen og aften.


Fordele

  • Efterlader huden med et sundt og strålende udseende.
  • Forbedrer og regulerer hudtonen og solskadet huds udseende.
  • Udglatter fine linjer og efterlader huden med et mere ungdommeligt udseende.

Tilfører masser af fugt til hudens overflade.


Hudtilstande

 

Rynker/Linjer:

Rynker og linjer kommer som huden mister sin elasticitet. Men ved at vælge en hudpleje som indeholder A-Vitamin, antioxidanter og peptider kan kollagen boostes til at trække sig op igen. Alt efter hvor hurtigt man ønsker et resultat vælges der produkter fra Environ til netop dette formål. Yderligere har maishudpleje.dk produkter som fokusere på præcis de rynker som genere dig. Solcreme er også altafgørende for at holde huden sund og stærk for at undgå yderligere aldring pga solens stråler.

 

Ar:

Ar kan være ødelæggende for enhvers selvtillid, men ved maishudpleje.dk kan vi sagtens hjælpe. Hudpleje til ar vil indeholde frugtsyre så man fjerner alle døde hudceller og får huden til at regenerere sig selv. Efterfulgt af A-Vitamin fra Environ.